Team op med 100 års erfaring
Team op med 100 års erfaring

Vores afdelinger

Salg

Vi har over 100 års erfaring inden for design, produktion og salg af FMCG. Og vores kundeportefølje tæller modedetailhandlere, supermarkedskæder, discountforretninger og det offentlige i hele Nordeuropa.

Indkøb

Et solidt, globalt netværk af agenter og fabrikker gør os til en stærk private label partner. Vi har eget kontor i Kina. Og vores partnerskab og samarbejde med leverandører er unikt.

CSR

Vi samarbejder med en række organisationer, som bl.a. sikrer ordentlige arbejdsforhold og hensyn til miljøet. Bl.a. AMFORI BSCI, FSC, BEPI og GOTS.

Design

Vi har egne dygtige designere fra bl.a. Kunstakademiets Designskole, SAFD og Designskolen Kolding. Og tilbyder kompetent kreativ sparring, f.eks. til udvikling af dine Private Labels.

Økonomi

Vores mere end 100 år i bagagen er det bedste udgangspunkt for altid at forhandle de bedste aftaler og priser, og vores økonomi er bundsolid.

Logistik

Vores produkt- og leverandørstyring er ‘one of a kind’. Og vores dybe kendskab til markederne styrer os med sikker hånd uden om udfordringer og benspænd, så vi f.eks. undgår forsinkelser på levering.

Det handler om at tilpasse sig

Værnemidler er et forholdsvis nyt område for os og er både historien om et pludseligt behov midt i en verdensomspændende pandemi og om, hvor hurtigt vi kan sadle op og om i en hastigt foranderlig verden.

Vores erfaring gavnede befolkningen

Via vores gode kontakter fik vi hurtigt stablet en solid og stabil levering på benene – både til det offentlige, til detailhandlen og til private virksomheder.
Værnemidler er ikke nyt i sygehusvæsenet, men den øgede fokus hos den almene borger er nyt og er kommet for at blive – også på den anden side af en COVID-19 vaccination.

Nok om os. Lad os snakke om din opgave.